pooltafel viking kopen


Een flinke pooltafel kopen?

Als je denkt om een pooltafel in je zaak te plaatsen of je oude pooltafel is aan vernieuwing toe, dan ben je de juiste persoon op de juiste plek. De Buffalo Viking pooltafel is een pooltafel van topkwaliteit. Niet alleen trekt hij aan omwille van zijn moderne strakke design, maar de kwaliteit van het frame is duurzaam en heeft bovendien een speciaal gebogen vorm zodat het praktisch onmogelijk wordt om glazen of flessen op te plaatsen. Wanneer je een pooltafel wilt kopen, is het belangrijk om te kijken naar de plaats waar hij gezet zal worden. De Buffalo pooltafel is verkrijgbaar in 3 afmetingen : 6 foot, 7 foot en 8 foot. Dit is met een breedte van 124 cm, respectievelijk 183 cm, 213 cm en 244 cm. De verstelbare poten zorgen eveneens voor een optimaal speelgemak.

Een pooltafel voor intensief gebruik

De Buffalo pooltafel heeft een degelijk muntensysteem en is 100% betrouwbaar. Zowel het laken als de frame zijn kras- en schokbestendig en werden meermaals onderworpen aan duurzaamheidstest. Bovendien is deze tafel specifiek aan te raden voor veelvuldig gebruik. Dankzij zijn speciaal ontworpen gebogen kader zal de tafel gedurende vele jaren voor oneindig veel speelplezier zorgen. Het hoeft niet gezegd te worden dat een tevreden klant steeds terugkeert.

Een professionele pooltafel

Vergis je niet als je klanten het verschil niet zullen kennen tussen zomaar een pooltafel en deze Buffalo pooltafel. De kwaliteit straalt er als het ware af en de kwaliteit van de onderdelen waarmee deze tafel werd samengesteld, zal zorgen voor eindeloze aangename poolpartijen. Wie weet ontstaat van uit vriendschappelijke poolpartijen een gezellige poolspelersclub die dan weer een regelmatige inkomstenbron zal zijn. Voor de montage door vakmensen ben je bij ons ook aan het juiste adres. Voor een extra prijs monteren wij de tafel bij jou ter plaatse en stellen wij de pooltafel naar wens af.