buffalo pooltafel kopen

 

Een goede pooltafel kopen? Bekijk de Buffalo pooltafels

Éen van onze meest populare pooltafel merken welke onze klanten vaak kopen is het merk Buffalo. De pooltafels van Buffalo staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Niet voor niets worden deze pooltafels vaak verkocht aan cafe's en poolhallen. De pooltafels van Buffalo worden met de hand vervaardigd en dat zie je. Het aanbod Buffalo pooltafels is erg breed, zo zijn er professionele pooltafels met muntinworp voor de ondernemer maar ook gave nieuwe pooltafels voor thuis of bijvoorbeeld op kantoor. 


Pooltafel voor thuis of kantoor kopen

De pooltafel welke we vaak verkopen aan de thuis- en kantoren markt is de pooltafel Eliminator van Buffalo. Deze pooltafel met leisteen is niet alleen krachtig en robuust, maar dus ook met leisteen plaat, wat het spelen simpelweg een stuk aangenamer maakt dan een houten blad.


Nieuw design van de pooltafel

De pooltafel is al enkele jaren in onze collectie en zoals gezegd erg populair. De Eliminator heeft nu ook een kleine facelift gehad waardoor hij weer wat meer hedendaags is. De hoeken zijn wat ronder geworden en er zijn wat fijnere lijnen in het ontwerp door getrokken.


Opties welke u bij de pooltafel kunt kopen

Leuk aan deze pooltafel van Buffalo is ook dat hij leverbaar is met een paar leuke opties, zoals een tafeltennis top welke u makkelijk op de pooltafel kunt aabrengen zodat er ook op getafeltennist kan worden! Bekijk de pooltafel Buffalo Eliminator hier.